Financiëring

Wil je direct makkelijk een vraag stellen? Klik hier. Geen kosten

Als je een hypotheek wilt dien je er rekening mee te houden dat dit geen makkelijk traject is.

Je Nederlandse bank zal geen hypotheek willen vestigen op woningen in Spanje en Spaanse banken kennen jou (meestal) nog niet. Zij zullen veel documentatie van je vragen, vertalingen willen, en dan als het mee zit tot bijvoorbeeld 60% of 70% van de woning willen financieren.

Uiteraard zijn er uitzonderingen die veelal als basis hebben dat je een hoog inkomen en vermogen hebt in verhouding tot de woning die je wilt kopen.

Het is voor de bank niet alleen genoeg als de waarde van de woning voldoende is. Nog belangrijker voor de bank is dat er voldoende inkomensruimte is om de hypotheek te kunnen betalen.

Wij kunnen je vrijblijvend in contact brengen met banken of specialisten die volgens ons op dat moment de gunstigste voorwaarden en tarieven hebben.

Om misverstanden te voorkomen: wij hebben geen commissieafspraken met banken – wij zijn onafhankelijk – en werken zelfs niet met vaste banken of bemiddelaars, maar steeds alleen met die partijen die de gunstigste voorwaarden voor onze relaties hebben. Dat is volgens ons in het maximale belang van onze relaties :-).

Heb je vragen over dit onderwerp? Stuur ons een email of vraag direct een offerte voor een complete begeleiding voor veilig kopen in Spanje aan.

Kunnen wij het je makkelijk maken?

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een offerte voor een ‘all-in’ (financieel-fiscaal-juridische) koopbegeleiding?

Laat het ons weten via deze link. Je bent van harte welkom.

Je ontvangt binnen één werkdag reactie