Over ons

KoopbegeleidingSpanje.nl is een initiatief van EuroEconomics, het grootste Nederlandstalige adviesbureau in Spanje.

Jong en dynamisch sinds 1996

Euro Economics is opgericht in 1996 in Barcelona door Jeroen Oskam om Nederlandse bedrijven en particulieren te begeleiden bij financiële, fiscale en juridische zaken in Spanje. De behoefte aan professionele begeleiding in de eigen taal was groot en al snel werden de eerste medewerkers aangenomen.

In 2002 bestond het team uit 5 collega’s en werd samen met Dick Roest de stap gewaagd om Euro Economics Madrid te openen. In 2004 volgde Euro Economics Marbella samen met Barbara Ingenbleek en in 2005 werd een aandeel genomen in Ibersupport van Edwin van der Westen dat in 2015 is omgedoopt in Euro Economics Girona. In 2017 is Euro Economics Alicante gestart met Marieke van den Boom, in 2019 hebben we Euro Economics Mallorca geopend met Vincent Werner, in 2022 namen we kantoor in Santander met Rudi Planginga en in 2023 openden we EuroEconomics Sevilla met Sanne van den Hurk.

Dichtbij en makkelijk te bereiken

Het werk nam toe, de teams werden uitgebreid en we verhuisden noodgewongen maar met plezier naar grotere kantoren. Wij hebben inmiddels een team van meer dan 100 collega’s bestaande uit advocaten, juristen, fiscalisten, adviseurs, boekhouders, salarisadministrateurs en client support medewerkers.

EuroEconomics Group is hiermee het grootste zelfstandige bedrijf in Spanje dat uitsluitend buitenlandse bedrijven en buitenlandse particulieren begeleidt en we hebben relaties afkomstig uit 5 werelddelen mogen bedienen in heel Spanje.

Koopbegeleiding Spanje

Ook op het gebied van het kopen van woningen begeleiden wij specifiek buitenlandse kopers. Wij kennen de valkuilen en typische fiscale en juridische aspecten in Spanje die zij in hun eigen land niet hebben.

Wij willen dat onze relaties ‘veilig kopen’ en zonder onaangename verrassingen van hun woning in Spanje kunnen genieten.

Neem vrijblijvend contact op

Sluit onze filosofie aan op je wensen en denk je dat wij van dienst kunnen zijn?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct offerte aan.

Je vraag stellen kan binnen een minuut en je krijgt binnen één werkdag reaktie.

Welkom!