Notaris

Wil je direct makkelijk een vraag stellen? Klik hier. Geen kosten

Met de ondertekening van een notariële akte bij een notaris vindt de formalisering van de verkoop plaats.

Wij zorgen ervoor dat de notaris alle benodigde documentatie krijgt waar nodig voorzien van vertalingen, en wij beantwoorden de vragen die de koper of diens advocaat mogelijk nog mochten hebben.

De notariële akte dient te worden getekend door zowel de verkoper (jij of jullie zelf) als door de koper. Als je zelf niet aanwezig kunt zijn, kun je ons – Euro Economics – als gevolmachtigde benoemen.

De makelaar zal ook aanwezig zijn en als je een hypotheek hebt en/of de koper een hypotheek wil, dan zulllen er ook vertegenwoordigers van de bank aanwezig zijn.

Wij zullen beschikbaar zijn om de akte te controleren, om de hoofdpunten te vertalen en de inhoud uit te leggen zodat je uiteraard exact weet wat je tekent, of de betalingen veilig en correct zijn (doorgaans gegarandeerde cheques), of de belastinginhouding correct is en om veel voorkomende vragen te beantwoorden.

Kortom, om te bewaken dat alles goed verloopt en dat er op het laatste moment geen vervelende verrassingen zijn.

Kunnen wij het je makkelijk maken?

Heb je vragen of wil je direct offerte, mail ons dan vrijblijvend voor nadere informatie over het maximaliseren van je netto verkoopopbrengst van je woning in Spanje.

Je bent van harte welkom.

Je ontvangt binnen één werkdag reactie