Conferentie buitenlandse kopers in Barcelona

Barcelona staat hoog in de spotlights bij buitenlandse kopers. Dit zal volgens nationale en internationale experts zo blijven.

Een interessante en professionele beschouwing is aan te treffen via de volgende link naar een verslag van het seminar “Barcelona´s ‘Urban Resort’ boom under a Spotlight“. Barcelona wordt hier op één lijn geplaatst met andere Europese hotspots zoals Londen, Milaan en Parijs. Barcelona wordt verder vergeleken met Miami in Amerika.

Op een diepgaande wijze wordt onder andere aangegeven dat de vraag vanuit het buitenland groter is dan het aanbod van het specifieke product waar die vraag naar is.

Het seminar stond onder leiding van Mark Stucklin van Spanish Properties Insight. Mark Stucklin schrijft periodiek in The Financial Times over de ontwikkelingen met betrekking tot vastgoed in Spanje. “Nederlandse” inbreng was er van Jan Maarten Goedemans van ARC Properties en van Alex Vaughan van het Nederlands/Engelse LucasFox.

Over Koopbegeleiding Spanje

KoopbegeleidingSpanje.nl/be is een initiatief van EuroEconomics, met ruim 40 collega’s het grootste Nederlandstalige kantoor in Spanje.

Wil je informatie over onze juridische begeleiding bij het kopen van een woning in Spanje? Vul dan ons Nederlandstalige vragenformulier in.

Heb je al een woning in Spanje op het oog en wil je een vrijblijvende offerte voor een all-in koopbegeleiding? Ga dan naar de pagina Direct offerte.

Binnen één werkdag reactie

Invullen van de formulieren kost minder dan een minuut en je krijgt binnen één werkdag reactie.

 


No Replies to "Conferentie buitenlandse kopers in Barcelona"