Vastgoed Spanje hot en rendabel

Internationale partijen investeren grootschalig in Spaans vastgoed

Woningen, kantoren en studenten

In de eerste 9 maanden van 2022 is er met 11 miljard euro 63% meer geïnvesteerd in vastgoed dan in 2021. Interessanter is dat dit ook al weer 3% meer is dan in het ‘pre-corona’ 2019.  

Zowel in residentieel vastgoed, kantoren, logistiek als studentenwoningen zijn bedragen van circa 2 miljard geïnvesteerd. 

Duitsland, Nederland en CBRE

Patrizia uit Duitsland nam de grootste investering in woningen voor diens rekening, CBRE in logistiek vastgoed en het Nederlandse PGGM in studenten woningen. 

Rendement

Onlangs publiceerden we recente rendementen per provincie in Spanje op residentieel vastgoed. Zie hier de link naar het artikel Regio’s met 7% tot 9% rendement op verhuur.  

De rendementen op logistiek, winkels kantoren en logistiek liggen ook in Spanje hoger dan op residentieel vastgoed. Informatie kan via de link hieronder worden opgevraagd. 

Brochure ‘Investeren in Spanje Fiscaal Belicht’

EuroEconomics heeft een brochure “Investeren in Spaans vastgoed fiscaal belicht” opgesteld. Deze kan worden opgevraagd via de link hieronder.  

Plannen voor Spanje? Wij faciliteren je graag. 

Vragen over investeren in vastgoed of het kopen van een woning in Spanje?

Heb je vragen over het veilig kopen van een woning in Spanje?

Laat het ons weten en mail ons via deze link.

Wil je andere informatie?

Zie hieronder een selectie van pagina’s om je snel op weg te helpen en een link om makkelijk je vraag te stellen of ons je commentaren te geven.

Meest gelezen, snel op weg

Wil je direct makkelijk een vraag stellen?

Heb je andere vragen over belastingen in Spanje of over onze financieel-fiscaal-juridische ‘all-in’ begeleiding bij het kopen van een woning in Spanje?

Stel via deze link makkelijk en vrijblijvend je vraag.

Je krijgt binnen één werkdag reactie


No Replies to "Vastgoed Spanje hot en rendabel"